četrtek, 1. januar 2015

Letni horoskop 2015

 

Oven

Tudi letošnje leto boste še vedno gostili Urana v svojem znamenju, ta pa vam bo  prinašal nepredvidene situacije, zaradi njega boste morali hitro reagirati in hitro razmišljati. Z Uranom se ni dobro šaliti, od vas bo zahteval spremembe in vas bo potiskal v nove smeri. Bolj ko se mu boste upirali, slabše bo. Spremembe so za vas nujne in če boste plavali s tokom, bo vaše življenje enostavnejše in lažje.
Veliko Ovnov bo imelo veliko potrebo po izobraževanju, tako boste mnogi šli nazaj na fakulteto, drugi boste želeli dokončati tečaje, ki ste se jih v preteklosti naveličali, tretji pa boste iskali nova znanja pri modrih ljudeh.
Spreminjal se bo vaš pogled na svet, tako se bodo spreminjala tudi vaša prepričanja. V novem letu boste bolj tolerantni, saj vas bo Saturn, ki je v Strelcu, učil širjav ter prizemljenega optimizma. Tudi kar se tiče pravnih zadev, boste morali biti zelo pošteni, če pa imate karkoli na sodišču, bo dobro stvari pripeljati do konca.
Pred vami je leto, ko boste glede ljubezni bolj umirjeni, bolj zadovoljni. Ker pa bo poleti Venera retrogradna, boste morali več vlagati v ljubezenski odnos. Pokazala pa se bo tudi iskrenost vašega partnerja, nekateri boste razočarani, drugim pa se bo zveza okrepila. Nakazuje se možnost razširitve družine, nekateri si boste umislili hišnega ljubljenčka, kar bo v vaš dom prineslo toplino in radost.
Dobro vam kaže poslovna pot, dela bo veliko, proti koncu leta bo marsikdo med vami razmišljal o tem, da bi šel na svoje. Nakazuje se sprememba posla, lahko je to napredovanje, lahko so novi sodelavci. Bodite pa manj zaletavi kot sicer in se glede vseh odločitev spomnite, da se počasi daleč pride.

Bik

Za tiste Bike, ki jim v preteklem letu ni uspelo ustvariti toplega doma in niso imeli možnosti iziti iz osebne krize, bo to leto njihov glavni cilj najti v sebi ravnotežje in tako notranji mir. Prvi trije meseci novega leta bodo intenzivni, sile vesolja vas bodo usmerjale k harmoničnim medsebojnim odnosom, k družini in intimi. Na kakšen način pa vas bodo do tega pripravile, bo odvisno od vaše trme. Ne dajte, da vas v spremembe prisili bolezen, temveč se podajte na pot spoznavanja samega sebe, saj boste na tak način mnogo lažje razumeli druge ljudi.
Od aprila do začetka septembra se boste prisiljeni obračati v svet, bolj se boste odpirali in poslušali druge, še bolje pa bo, če jim boste znali prisluhniti. Lažje se boste izražali, o čustvih vam ne bo tako težko govoriti in zato se boste bolje počutili, ker ne boste v sebi zadrževali toliko negativnih čustev. Malo pa se bo vseeno treba potruditi in se odločiti, da pozdravite svojo notranjost, da začnete biti hvaležni tudi za tiste drobne stvari, ki niso samoumevne. Kdor se je že naučil to lekcijo, naj vztraja v takšnem odnosu do sebe in sveta še naprej.
Od konca julija do začetka septembra bo vaša vladarica Venera v retrogradnem gibanju. To bo čas, ko boste za ljubezen morali narediti več, ko boste že morali vedeti, kaj je tisto, kar si v ljubezni želite. Srečo vam bo prinesel Jupiter, ki se bo avgusta premaknil v vaše področje ljubezni in vas bo vse preostale mesece delal radostne.
Saturn pa vas bo vse leto učil o tem, da se je treba nenehno spreminjati, učil vas bo o duhovnih vrednotah, o denarju, ki je tudi energija in na tej poti boste nekateri Biki vstali iz pepela kot ptič Fenix.

Dvojčka

Leto, ki je pred vami bo živahno, nemirno in polno izzivov. Nakopali si boste kar precej obveznosti in odgovornosti, zato boste morali dobro načrtovati svoj vsakdan, da se ne bi znašli v časovni zagati. Imeli boste močno željo po znanjih, še posebno takšnih, ki bodo prinašala povsem nove poglede na svet in vam bodo razširjala horizonte.
Že kar januarja boste imeli dovolj poguma, da boste začeli uresničevat želje, ki so bile dolgo skrite in neizpolnjene. Za to boste potrebovali tudi dobro mero vztrajnosti in vživljanja v te želje ter zaupanje v izpolnitev. Januar vam je naklonjen glede poslovnosti, zato bo dobro zavihati rokave takrat, kajti februar vam ne bo toliko naklonjen. Takrat se bodo pojavili problemi, na katere ne boste mogli vplivati in zato imejte pozitivno naravnanost. Bolj ko se bo približeval april, bolje vam bo. Od sredine aprila pa do konca junija boste v najboljšem obdobju, ko se vam lahko znatno popravijo tudi finance.
Tudi vi boste to leto potrebovali več notranjega miru, saj boste včasih imeli občutek, da svet drvi z drugačno hitrostjo naprej in da ste vi na drugem vlaku. Na razne situacije boste potrebovali pogled iz višje perspektive, več boste morali meditirati in se manj obremenjevati z dnevno politiko.
Boste pa imeli več priložnosti najti primernega partnerja. Tisti, ki ste vezani, boste čez poletje v dvomih, če ste s pravim partnerjem. Takrat si bosta morala biti zvesta, saj bo vajina zveza na preizkušnji. Samskim bo leto odgovarjalo, kajti želeli si boste biti svobodni, a ne sami, ne boste prenesli ljubosumja in posesivnosti. Proti koncu leta boste že našli pravo osebo, s katero boste preživeli praznike.


Rak

Vse leto boste v dilemi, ali delati več in tako več zaslužiti, ali pa biti več časa s tistimi, ki jih imate radi. Vse mesece vas bo učil velik učitelj Saturn, ki ne bo toleriral hitrih odločitev in hotenja po takojšnjih rezultatih. Učil vas bo potrpežljivosti, premišljenih in malih korakov ter taktnosti. Dobro je, da si kar na začetku leta postavite jasne cilje in jih imate ves čas pred očmi, le tako boste v roku dveh let prišli tja, kamor želite. Saj veste, počasi se daleč pride.
V drugi polovici leta boste imeli več možnosti potovanj v tujino. Prav tako boste spoznavali nove ljudi, nekateri ljudje, s katerimi ne boste več na istih frekvencah, bodo odšli iz vašega življenja. Vsi odnosi, ki nimajo prihodnosti, bodo doživeli čiščenje, nekaj jih bo vsekakor ostalo na cedilu zgodovine. Ravno tako se bo dogajalo s poslovnimi partnerji, kamor spada tudi firma, v kateri ste zaposleni. Mesec april bo tisti, ki bo najbolj stresen za vas v vsem letu, saj bo Lunin mrk prinesel konflikte s predpostavljenimi ali drugimi avtoritetami.
Bo pa zato maj boljši in boste lažje razrešili spore in probleme, ki se bodo do tedaj nakopičili. Julij pa vam to leto ne bo prinašal toliko veselja kot sicer, saj boste morali zelo pazljivo ravnati z denarjem. Pazite, da se ne zapletete v nepotrebne investicije.
V ljubezni boste lažje zadihali in tisti, ki ste samski, boste to leto lažje spoznavali nove ljudi, samo čez poletje pazite, da se prehitro ne zaljubite. Veliko poudarka pa bo treba imeti glede zdravja.

Lev

Do 11. avgusta boste še vedno gostili najbolj zaželen planet v osončju – Jupiter.  Prinašal vam bo dobro razpoloženje, motivacijo, osebnostno rast in uresničitve želja. Bolje se boste spoznali, to pa vas bo vodilo tudi v spoznavanje drugih ljudi in v analiziranje vaših odnosov. V sebi boste iskali duhovno plat, veliko boste brali in raziskovali življenje.
Spremenil se bo vaš pogled na svet, neka prepričanja bodo umrla in druga nova prepričanja se bodo rodila. Spremenili boste prehrano, lahko tudi svojo zunanjost. Avgusta boste imeli čustveno inventuro in prav lahko, da boste nad nekaterimi ljudmi iz vašega življenja razočarani. Vendar glejte raje nanje kot opazovalci in ne kot kritiki in še manj kot sodniki. Ne morejo se vsi ljudje spreminjati z vašo hitrostjo, nekateri se niti ne morejo spremeniti, ker se nočejo.
Na poslovnem področju bodite disciplinirani ter odgovorni vse leto, a maja se tega držite še bolj. Tudi avgusta bo še potrebna pazljivost, od septembra dalje pa ne pretijo kakšne posebne težave.
Na ljubezenskem področju bo prva polovica leta bolj cvetoča, avgusta bo treba vlagati v ljubezen mnogo več kot sicer. Takrat se bo tudi videlo, kako močna je vaša zveza in tiste močne ljubezni bodo obstale za vedno, druge pa se bodo razletele kot krhek porcelan. Leto se bo zaključilo v umirjenih ritmih, brez velikih pretresov in z velikimi pričakovanji.

Devica

V prvih dveh mesecih boste Device imele občutek, da kar naprej delate, nikjer pa se nič ne pozna. Vaš vladar Merkur bo takrat retrograden in zato pazite tudi na vse vrste komunikacije, na papirologijo, na odnose s sodelavci in pogovore, ki bi lahko zapletli vaš položaj v službi.
Poslovno vam bo dosti bolje v drugi polovici marca, odpirale se vam bodo nove možnosti in tudi denarja boste imeli več. Ta čas morate biti aktivni, bodite v gibanju, pogovarjajte se, odpirajte se novim priložnostim in te bodo prišle. Če boste vse naredili prav, vas bo vesolje nagradilo že v aprilu, če pa boste marca zaspali v coni udobja, bo april prinesel novice, ki vas bodo čustveno izčrpavale.
Zelo pomembno za vas je, da naredite do začetka avgusta veliko inventuro svojih dvanajst let življenja. Naj gre iz vas vse tisto, česar ne potrebujete več, naj gredo iz vas negativna čustva, ki so vas težila in obremenjevala, vas blokirala in žalostila. Odpustite ljudem, ki niso vedeli, da delajo nekaj narobe in so vas s tem prizadeli. Odpustite tudi sebi za tiste napake, ki jih sedaj, z novim znanjem in zavedanjem, ne bi več naredili. Naredite tudi vse, kar je potrebno, da se rešite vsega nepotrebnega in nepomembnega v vašem življenju. Avgust bo za vas prav poseben mesec, saj se bo po dvanajstih letih v vaše znamenje vrnil veliki dobrotnik Jupiter, ki vam lahko prinese samo dobre stvari in tako boste vse bolj zadovoljni s sabo.
V ljubezni pa boste Device odprle oči. Zdelo se vam bo, kot da ste dolga leta spali in sanjali sanje, ki niso bile vaše.

Tehtnica

Prvi trije meseci bodo za vas uspešni, kreativno in v pogovorih bo prihajal do izraza vaš talent za diplomacijo. Vsepovsod, kjer lahko pride do izraza vaša komunikacija, boste blesteli.
April bo prinesel Lunin mrk, ki bo v vašem znamenju. Morali ga boste občutiti, in sicer bo mrk lahko boleč pri davkih in pri administraciji. Ohraniti boste morali mirno glavo in se v maju čim bolj angažirati, dati vse od sebe in pokazati svojo strokovnost. Dotaknile se vas bodo vse krivice, vendar ne padite v malodušje in se držite nad vodo, lahko pa tudi poletite. Imeli boste podporo z neba in vaš trud se bo poplačal.
Duhovna rast vas bo bolj zanimala jeseni. Dobro bi bilo prebrati kakšno dobro knjigo, iti na kakšen tečaj, delavnico, se pogovarjati z ljudmi, ki so že kakšen korak pred vami.
Skozi vse leto pa vas bo na ljubezenskem področju premetavalo zdaj sem, zdaj tja. Kot da niste Tehtnice že same po sebi neodločne in potrebujete pomoč nekoga, ki vas malce potisne v določeno smer. To leto pa se boste hitreje zaljubljale kot sicer, kjer koli se boste pojavili, boste opaženi in to vam bo, jasno, godilo. Lahko bi hitro vstopili v kakšno ljubezensko zvezo, a tudi hitro bi izstopili. Poletje vam bo prineslo zavedanje, da tisti na drugi strani potrebuje in pričakuje od vas več odgovornosti. V novembru se boste umirili, takrat vas čaka srečen zaključek ljubezni, ki bo za marsikoga med vami lahko pomenil tudi poroko.

Škorpijon

Kakršnokoli že bo leto 2015, vam se ne bo zdelo, da bi vas oteževalo tako, kot sta to delali dve leti poprej. Januarja boste že sproščeno dihali, ne boste več čutili tistih pritiskov, ki so se zadnji dve leti kar vrstili. Mogoče se vam bo zdelo, da to ni res in da bo od nekod znova prišla slaba novica ali zoprna pošta. Veliko je bilo odrekanj in naporov in zato si privoščite mir, lahko greste nakupovat in to brez slabe vesti.
Od marca bo denar tudi ostajal na računu, ne bo ga veliko, a ravno prav ga bo, da vas ne bo skrbelo za jutrišnji dan. Od sredine junija pa do sredine septembra bo vaše življenje znova pod drobnogledom Saturna. V preteklosti vas je veliko naučil, zato pazite, da ne ponavljate napak, ki so vam prinesle tako veliko šolanje.
V prvi polovici leta bo tudi vaša ljubezen oživela. Še posebno vi ste znamenje, ki simbolizira Feniksa, ki se iz pepela transformira in poleti v višave. Nezlomljivi ste, čeprav s podplutbami, a trdni ter pogumni. Tako boste imeli sedaj veliko priložnosti najti osebo, ki jo tako dolgo iščete. Tisti vezani, pa boste svojo ljubezen poglobili. Tudi retrogradna Venera poleti vam ne bo mogla priti do živega, vsaj ne po teh dveh težkih letih.
Na čustvenem področju bo težek mesec april, zaradi Luninega mrka, maj bo najbolj stabilen mesec za vas, konec septembra pa, ko bo še en Lunin mrk, vas spet utegne zajeti prosti padec. Vse to tudi mine, tako kot vse. Pomembna je samo vaša reakcija na dogajanja.

Strelec

V novo leto vstopate s Saturnom v vašem znamenju. Toliko optimizma je vedno v vas, toliko razposajenosti, Saturn pa vas sedaj omejuje in vas dela preveč resno. Želi vas disciplinirati, vam otežiti dneve, vas učiti na svoj težek način in potem, ko se boste teh lekcij naučili, vam bo prinesel zasluženo nagrado. Ta pa bo odvisna od tega, kakšno oceno si boste zaslužili. Nič ne bo pomagalo, če boste bežali pred odgovornostjo, ne, še slabše bo za vas. Najbolje bo, da Saturna sprejmete za prijatelja in tako ne boste z njim v vojni, temveč boste dobivali lažje teste.
Nad vami vedno bedi Jupiter, zato boste v tem letu imeli dobro poslovno leto. Dobro boste lahko zaslužili, boste pa lahko tudi pretirano zapravljivi. Ne bodite takšni optimisti, da bi zapravili več kot boste zaslužili. Tudi posojanje denarja to leto ne bo obrodilo sadov, saj z vračanjem ne bi bilo nič. Tudi vsa potovanja prestavite iz aprila na julij.
Veliko se boste to leto ukvarjali s služenjem denarja. Pred sabo boste imeli denar namesto ljubezni in to bo vaš partner čutil, kar pa mu nikakor ne bo všeč. Ne čudite se, če se bo ohladil in odmaknil od vas, vi pa se vprašajte, kaj vam je v tem trenutku najpomembnejše.
Dobro se boste počutili konec leta, še posebno od druge polovice novembra dalje. Čeprav s Saturnom v znamenju, bo to dokaj dobro leto za vas.

Kozorog

V novo leto boste vstopili močni, karizmatični in tako boste nase tudi privabljali  dogodke, ki bodo od vas zahtevali takšne reakcije, ki bodo jemale dih. Poguma vam ne bo manjkalo, potrebovali pa ga boste na poslovnem področju, kjer bi bilo bolje, da bi se stvari odvijale po vašem scenariju. V začetku leta ne bo dobrodošlo nobeno vtikanje drugih ljudi v to, kar delate, vendar bodite pripravljeni na takšne vsiljivce. Z denarjem ne boste imeli problemov, pravzaprav, se bo denar lepil na vas.
Marca in aprila boste lahko nagrajeni za svoja dejanja, če so bila le-ta v preteklosti usmerjena tudi v pomoč drugim, manj srečnim ljudem od vas. Takrat boste prejeli zasluženo plačilo, družba vam bo priznala dobra dela in to vas bo osrečevalo. Tisti Kozorogi pa, ki v preteklosti niste gledali na širšo skupnost, boste še posebno v teh dveh mesecih doživljali delovanje sil ravnovesja, ki vam bodo odnesle tisto, česar je bilo do sedaj v vašem življenju preveč.
Od maja dalje boste zacveteli, mnogo lažje vam bo, saj boste imeli občutek, da vam je padla skala s srca. Tudi v ljubezni boste bolj sproščeni, edino v poletnih mesecih boste bolj godrnjavi in vam marsikaj ne bo prav. Ta čas bo vaša zveza na preizkušnji in samo tiste zveze, ki so močne in polne ljubezni, bodo zdržale. Vsem ostalim bo potekel rok trajanja.
Jesen in zima bosta za vas v vseh pogledih zelo dobra. Takrat boste poželi sadove svojega dela, takrat bo tudi čas, ko lahko pade odločitev glede vašega zakonskega stanu.

Vodnar

Za vas bo to neko povprečno leto, nič izjemnega se vam ne bo dogajalo, vsaj kar se tiče poslovnosti. Prva dva meseca boste morali biti pazljivi, komu govorite o svojih projektih, v timu se lahko najde kdo, ki si bo prilastil vaše ideje. Dobra je velika mera opreznosti. Februarja lahko precenite svoje sposobnosti, več lahko obljubite kot boste sposobni izpolniti. Marec in maj bosta poslovno dosti boljša, čeprav vam bo vmes april prinesel dvome v ljudi.
Potrudite se biti čim bolj odločni ter odgovorni, saj vas bodo vaši poslovni partnerji skrivoma opazovali in vas ocenjevali. Do avgusta lahko dobite veliko dela, najbolje pa kaže tistim, ki se ukvarjate z informatiko in komunikacijami. Konec septembra lahko pride do kakšnih zapletov, oktobra pa pazite na denar, še posebej glede investicij boste potrebovali mnogo več informacij.
Glede ljubezni vam bolje kaže in bo manj pretresov. Že na začetku leta boste čutili globoko povezanost z vašim partnerjem. Tisti, ki ste samski, pa boste imeli odlične priložnosti, da ne boste več sami. V poletnih mesecih vam bo dišala svoboda. Te vedno potrebujete veliko in vas vsaka zanka okoli vratu ali prsta moti, tako boste v času Venerine retrogradnosti od julija do septembra želeli nekam poleteti sami. Nekateri boste te preizkušnje dobro rešili in bodo preostali meseci lepi, nekaterim pa bo svoboda preveč dišala in se bo tak odnos skrhal ali prekinil.
Saturn pa vam bo deloval vse leto pri prijateljstvih. Preizkušal bo zveze in tisti pravi prijatelji bodo ostali v vašem življenju za vedno, odpadli bodo le tisti, ki si tega imena ne zaslužijo.

Ribi

Dela vam v novem letu ne bo zmanjkalo. Do avgusta se vam bodo nakazovali razni projekti, prihajale bodo nove in nove priložnosti za posel. Če razmišljate o tem, da bi imeli svojo firmo, je kar v januarju za vas dobra energija, ki vas bo podpirala. Tudi denar vam bo v začetku leta bolj pritekal kot kasneje. Ne delajte pa na črno, ker se vam to ne bi izšlo in bi kasneje dobili račun, ki bi presegal prihodke. Planeti vam pač niso naklonjeni glede tega in od vas zahtevajo absolutno poštenost in odgovornost.
S poslom in denarjem bodite previdni aprila, povsem drugače pa bo avgusta, ko utegne marsikdo med vami prejeti velik kup denarja. Takrat bodo ljudje postali zainteresirani za to, kar delate, vrteli se bodo okrog vas in želeli se bodo sončiti v vaši lepi energiji. Tudi preostali meseci vam poslovno kažejo dobro, leto pa boste zaključili utrujeni, a zadovoljni s tem, kar ste dosegli.
Tudi kar se tiče ljubezni, bo to leto eno boljših. Že takoj na začetku leta boste imeli tisti samski več priložnosti, spoznavali boste nove ljudi in nekaterim med vami se bo izpolnila tista želja, o kateri ste samo sanjarili. Za vse poročene pa to pomeni, da se bo vaš odnos s partnerjem poglobil. Žal vam bo samo, da ste tako zasuti z delom, da se ne morete v polnosti posvetiti ljubljeni osebi.
September pa bo mesec, ki bo od vseh najmanj učinkovit, dogajalo se vam bo, da ne boste videli realne situacije, zato se takrat ne odločajte o pomembnih rečeh. Morda bi bilo takrat najbolje iti na dopust, a tudi tam bo potrebna dobra mera previdnosti, da vas kdo ne bi prelisičil.

Ni komentarjev:

Objavite komentar